Jaune

Ervaar de charme van een karakteristiek gebouw gecombineerd met modern wooncomfort.

Bekijk appartementen

Nieuw Bergen

Jaune

Een pand met een rijke historie. In de jaren vijftig van de vorige eeuw gebouwd als onderdeel van het gerenoveerde politiebureau, bood dit gebouw jarenlang onderdak aan de afdeling verkeer en recherche.

In haar nieuwe gedaante biedt Jaune ruimte aan 12 koopwoningen. De helft van deze koopwoningen heeft een woonoppervlakte van 34 tot 61m². In de kap van het gebouw bevinden zich zes extra ruime duplex-appartementen van 55 tot 62m². Vert biedt ook ruimte aan 6 sociale huurappartementen met een woonoppervlak van 34 tot 61 m2. Onderaan de karakteristieke gevel bevindt zich een plint die is gereserveerd voor bedrijven en instellingen in de dienstverlening. Op deze manier ontstaat een levendige mix van wonen en werken in het pand. Als je het complex verlaat sta je zowel in je eigen veilige buurt als in het dynamische stadsleven.

vanaf € 170.900,-

Type O

Type O is 33 m2 groot en ligt op de tweede verdieping.

van € 260.900,-

Type P

Type P is gemiddeld 53 m2 groot en ligt op de tweede en derde verdieping.

van € 355.900,-

Type Q

Type Q is 60 m2 groot en vind je op de tweede verdieping.

vanaf € 458.900,-

Type R

Type R is gemiddeld 81 m2 groot en vind je op de tweede en derde verdieping.
.
.
.

Interactieve kaart

Wil je toch liever in het project zelf speuren naar jouw favoriete appartement of misschien wel penthouse? Klik dan hieronder en scroll door de gebouwen en verdiepingen. Iets gezien dat je bevalt? Klik op meer details en voeg toe aan jouw favorieten!

Stappenplan

Inschrijven

Registreer je account en maak je kenbaar bij ons.

Inloggen

Account aanwezig? Log dan in.

Selecteren

Vind jouw favorieten. Geef ze aan ons door.